Zeolit je lahko zelo dobro gnojilo

Zeolit je nekaj, kar danes zelo veliko ljudi uporablja in je res zelo uporabna stvar, ko pride do naših rastlin ali pa se je da do gnojenja. Nekaj časa nazaj sem namreč posadila svoje prve rože na terasi in nikakor mi niso uspevale, ali je bilo vse skupaj premokro ali pa je seveda bila suša. Na noben način jih nisem morala stabilizirati in seveda spraviti k sebi.

Prijateljica mi je svetovala zeolit. Zeolit je definitivno nekaj, za kar sem prvič slišala in nisem vedela, ali naj tem zaupam ali ne. Hotela sem seveda svoje roža spraviti k sebi in rekla sem si, da bom preizkusila karkoli. Tako sem seveda preizkusila tudi zeolit. Kljub temu, da nisem točno vedela, kako se ga uporablja, sem na spletu našla nekaj različnih videov, ki so mi pri tem seveda pomagali.

Zeolit je lahko zelo dobro gnojilo

Že po nekaj mesecih sem takoj opazila razliko in bila sem zelo vesela, ko sem videla, da so moja roža končno bile videti lepše. Končno so si malo opomogle in so bile videti vesele. To mi je bilo zelo všeč in definitivno je zeolit ostal v moji hiši. To je nekaj, na kar se res lahko zanesem kadar koli in verjamem, da bodo moje rastline bile zelo hvaležne, ko bodo to dobile. Ravno zato sem se odločila, da bom še kdaj kupila zeolit, saj sem videla, da je res zelo uporabna zadeva tudi pri drugih stvareh.

Ugotovila sem, da lahko zeolit uporabljam na različne načine in to mi je bilo zelo všeč. Moje rastline še dandanes zelo lepo rastejo na terasi, ne glede na to, kakšno vreme je. In pa seveda, če gre za bolj sušno obdobje ali za bolj mokro obdobje. V vsakem primeru imajo moje rože dovolj vsega in so seveda zelo zadovoljna na moji terasi. Hvala bogu imam teraso tudi obrnjeno proti soncu, kar pomeni, da moje rastline dobijo seveda tudi zelo veliko svetlobe. To je pa zelo pomembno, ko pride do rož in rastlin.