Mozaik ploščice v moji novi kopalnici

Imeli smo staro kopalnico, nikoli nismo imeli časa, da bi se odločili, da jo bomo prenovili, potem pa sem jaz videla prelepe mozaik ploščice, ki so bile razstavljene v eni kopalnici in sem prav pomislila, kako lepa bi bila naša kopalnica, če bi imeli te mozaik ploščice v naši kopalnici.

Ker je bil moj mož takrat zraven, saj sva šla kupit svetila, je videl, kako lepe so mi te ploščice in me vprašal, če si nove kopalnice res tako želim in če je tako, da jo lahko končno naredimo in te mozaik ploščice za v kopalnico tudi kupimo.

In tako sva se odločila, da narediva čisto novo kopalnico, da namesto tuš kabine, dava kad, ker nama je obema to bilo zelo lepo, da si po napornem dnevu lahko privoščiš kopel. Jaz pa sem sama odločila, kje vse bodo prišle mozaik ploščice, mož mi je prepustil, da sem dala sovje ideje. Tako sem si kopalnico naprej zrisala na papir in nato risala mozaik ploščice, kje bi lepo prišle. Ko je bila moja kopalnica zrisana, sem to pokazala mojstru, ki bo polagal mozaik ploščice, da je povedal, če je to izvedljivo in da je vedel, koliko ploščic se mora kupiti.

Kako lepo mi je bilo gledati, ko je kopalnica nastajala, saj je prejšnja naša kopalnica res bila stara in ta nova sedaj je bila prekrasna, mozaik ploščice so bile položene po celi kadi, tako da so naredile tisti prestižni videz, res je izpadlo lepo, par idej je dal še mojster sam, ki je polagal ploščice, ker oni imajo izkušnje in prišlo je še lepše, kot pa sem si sama predstavljala.

Sedaj je moja kopalnica najlepša, vsako jutro in zvečer se zaprem v njo in uživam. Lepo je imeti lepo kopalnico, ni vseeno kakšna je, tako kot sem prej mislila, mozaik ploščice pa naredijo poseben, unikatni stil.